Lotto Z6sdaagse Vlaanderen-Gent

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zondag 23 november 2014 12u00 - 20u00
Kuipke van Gent - CITADELLAAN , 9000 GENT
In november is het Kuipke van Gent opnieuw dé trekpleister voor menig wielerliefhebber. Het dagelijkse programma, gevuld met de perfecte mix van topwielersport, spanning, entertainment en spektakel, zorgt voor de unieke Z6sdaagse-ambiance die je absoluut niet wilt missen !

Van dinsdag 18 tot en met zondag 23 november zal het Kuipke in Gent gedurende 6 dagen ongetwijfeld terug dé trekpleister worden voor menig wielerliefhebber.

Ook het gildebestuur wil er dit jaar opnieuw bij zijn en organiseert daarom een gezamenlijk bezoek aan deze indoor-fietshappening op zondag 23 november vanaf 12u. Wanneer je aankomt of doorgaat bepaal je zelf.

Wat wordt ons aangeboden ?

-        De Memorial Noël Foré (Toekomstzesdaagse) voor renners onder de 23 vormt het dagelijkse voorprogramma. Jonge Belgische talenten nemen het op tegen buitenlandse delegaties.

-        Wat kan je van het hoofdprogramma verwachten? De ploegkoers, afvalling, tijdrit en de spectaculaire derny staan dagelijks geprogrammeerd. Spektakel gegarandeerd !

-        Daarnaast worden we getrakteerd op diverse verrassingsacts: een muzikaal optreden of wedstrijd  met BV's...  alles is mogelijk. Welke show wij te zien krijgen, is nog niet bekend.

      Meer info kan je vinden op www.z6daagse.be.

Wie met ons mee wil gaan, krijgt een gereserveerde zitplaats 2e categorie, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, aan de voordeelprijs van 21 € voor leden. Niet-leden betalen de volle prijs van 26 €.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Eke
Meer weten?
Prijs
€ 21,00
Wie reserveert, krijgt een genummerde zitplaats 2e categorie, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, aan de voordeelprijs van € 21 voor leden. Niet-leden betalen de volle prijs van € 26.
Reservatie
Gezien beperkt aantal plaatsen, eerst reserveren en dan inschrijving bevestigen door betaling op rekening Landelijke Gilde Eke : IBAN BE20 7374 0803 1856.
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472 45 88 15

Meer activiteiten

  • 21 mei

    Tweede maandelijkse fietstocht

  • 29 mei

    Amusement op de boerderij

  • 14 jun

    fietsweekend Limburgse Kempen