Paaseierenzoektocht

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 16 april 2022 14u00 - 17u00
Vrije Basisschool Nazareth - DORP , 9810 NAZARETH
Vorig jaar verraste de paashaas de kindjes thuis met een coronaproof bezoekje. Dit jaar beloven de paasklokken de paashaas mee te helpen om massa's paaseitjes te verstoppen in Nazareth, en dit ongetwijfeld tot het grootste plezier van onze allerkleinste leden.
Alle (klein)kinderen tot 10 jaar zijn welkom in de Vrije Basisschool in Nazareth (ingang Dorp).  Mama's en papa's, en oma's en opa's mogen uiteraard meekomen met hun sloebers.
Na een korte knutselactiviteit neemt de enige echte paashaas ons mee naar de Kasteeldreven waar we in 2 groepen (-5 en +5) op zoek gaan naar de goed verstopte (nep)eitjes.  Wie een paasmandje heeft, mag het dus zeker meebrengen.
Na het vele zoeken kunnen we uiteraard proeven van het lekkere zoet, en worden we extra verwend met drankjes en gebak voor groot en klein.
Een springkasteel maakt het amusement compleet.
Vooraleer we naar huis gaan, kan elk kindje een lekker chocoladepakket afhalen bij de paashaas.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Eke
Meer weten?
Prijs
€ 5,00
leden betalen 5 € per persoon en niet-leden 8 €, drank en versnaperingen inbegrepen. Kinderen jonger dan 12 betalen 2 € (vanaf 3e kind gratis).
Reservatie
inschrijven voor 12 april bij de secretaris: 0472/45 88 15 of vivi.depreester@yucom.be of http:/eke.landelijkegilden.be/
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0472 45 88 15

Meer activiteiten